Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spelen met de dood

12/03/2020 10:00 - 17:00

€115,00

Wat is de dood voor jou? Wie is de dood voor jou? Durf je de dood te leven?
Een dag over zijn met rouw, verlies tijdens je leven en je durven te verliezen aan het leven. Een dagen over sterven en transformatie. Het sterven in het leven en het sterven aan de dood.

Hoe beweeg jij je tussen al die lagen en sluiers? Wat is de beweging van jouw ziel?
Hoe laat je los? En hoe houd je vast? Durf je te vertrouwen dat ieder sterven ook weer een geboorte is? En er bij iedere geboorte ook iets vrijgegeven wordt?

We gaan spelen met het thema dood en sterven. Een thema wat in ieder z’n leven voorkomt. Een thema waar we vaak liever niet over praten of bij stilstaan, omdat het zo rauw en pijnlijk kan zijn. Maar betekenis geven aan de dood en aan sterven, is ook betekenis geven aan het leven. Door de dood te omarmen, omarm je ook het leven. Wie werkelijk de dood in haar ogen durft te kijken, heeft het leven lief.

We werken met sharing, dans, beweging en kunstzinnig. Met onze handen, hart en ziel. Vanuit het lichaam, in beweging en creatie.

Deze dag geef ik samen met Lily Schuimer (www.wittemaan.nl) beide werken we vanuit een grote passie voor de liefde en de diepte van het leven. Speels. Creatief. Vanuit zachtheid en verstilling.

Enige noot vooraf: Pas op, Spelen met de dood zou je wel eens heel levend kunnen maken!

Gegevens

Datum:
12/03/2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€115,00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Organisatoren

Vera Spiero
Lily Schuimer

Ik wil me graag aanmelden voor een workshop

    Je aanmelding is pas defintief wanneer je een bevestiging van mij hebt ontvangen